UNIO 3020 Konferencia asztal

Kapható választék:
Fémláb színek:
Asztallap színek:
55.200 Ft + ÁFA ( 70.104 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!
Cikkszám: UNIO 3020
Elérhetőség: Rendelhető
Összecsukható irodai tárgyalóasztal.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az irodai tárgyalóasztal 4 + 2 fő részére alkalmas.

A 21. században az irodai munkavégzésben jelentős változások mentek végbe . Az egyéni feladat megoldás helyett ma már a közös gondolkodáson alapuló csoportos tevékenységek a jellemzőek. A felgyorsult világunkban  az új és új technológiák, a projektjellegű munkafolyamatok, a munkatársak rendszeres oktatását teszik szükségessé. Ezeknek a megváltozott irodai tevékenységeknek többfunkciós és gyorsan átrendezhető irodabútorokkal lehetséges megfelelni.

Az UNIO 100 összecsukható irodai tárgyalóasztalaink hatékonyan képesek megfelelni a mai kor követelményeinek. A formatervezett festett acél lábszerkezet szintezhető. A lábakat egy masszív innovatív szerkezet köti össze. Az asztalok összecsukott lábszerkezettel az asztalszállító kocsira rakásolva, könnyedén  szállíthatók.  A hagyományos asztalokkal szemben nem kell a zárt ajtók előtt letenni, letámasztani vagy akár forgolódni a bútorral. Elkerülhető a baleset vagy sérülés. A lábakat könnyedén kihajtva egy halk kattanás jelzi, hogy a konferenciaasztal lába rögzítődött és ismét kész a használatra.

A nagyobb létszámú meeting vagy konferencia esetén különböző alakzatokban elhelyezhetők a konferenciaasztalok a helyiség méreteinek megfelelően. Az alakzat kialakítását követően egy külön rendelhető kiegészítő tartozékkal a tetőlapok egymáshoz rögzíthetők és a padlóegyenetlenségek ellenére is összefüggő sík asztalfelület alakítható ki. A rögzítő elem szerszám nélkül működtethető és így a nagyméretű konferenciaasztal helyett néhány pillanat alatt már egy oktatóteremmé tudjuk átalakítani a közösségi teret.

Az összecsukható tárgyalóasztal tetőlapja 25 mm vastag laminált bútorlap, amelybe igény esetén kábelátvezető profilok, fedeles kábeldobozok beszerelését is tudjuk biztosítani. Az irodai asztalokat összeszerelve szállítjuk, amelyek az átvételt követően azonnal használhatóak.

 A 24 db feletti mennyiség rendelése előtt vegye fel irodánkkal a kapcsolatot, mert ebben az esetben egy projekt árat készítünk az Ön részére. Kérjük hívja a 30 9798 157 telefonszámot.

Szélesség 137 cm.
Mélység 67 cm.
Magasság 75 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.