UNIO 2000_P konferencia asztal

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
97.600 Ft + ÁFA ( 123.952 Ft )
Cikkszám: UNIO 2208_P
Elérhetőség: Rendelhető
Összecsukható irodai tárgyalóasztal.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kapható választék:
Asztaltető színek:
Asztalváz színek:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 • Az irodai tárgyalóasztal 6 + 2 fő részére alkalmas.

  A 21. században az irodai munkavégzésben jelentős változások mentek végbe . Az egyéni feladat megoldás helyett ma már a közös gondolkodáson alapuló csoportos tevékenységek a jellemzőek. A felgyorsult világunkban  az új és új technológiák, a projektjellegű munkafolyamatok, a munkatársak rendszeres oktatását teszik szükségessé. Ezeknek a megváltozott irodai tevékenységeknek többfunkciós és gyorsan átrendezhető irodabútorokkal lehetséges megfelelni.

  Az UNIO 2000_P összecsukható irodai tárgyalóasztalaink hatékonyan képesek megfelelni a mai kor követelményeinek. A formatervezett festett acél lábszerkezet szintezhető. A lábakat egy masszív innovatív szerkezet köti össze. Az asztalok összecsukott lábszerkezettel az asztalszállító kocsira rakásolva, könnyedén  szállíthatók.  A hagyományos asztalokkal szemben nem kell a zárt ajtók előtt letenni, letámasztani vagy akár forgolódni a bútorral. Elkerülhető a baleset vagy sérülés. Az lábakat könnyedén kihajtva egy halk kattanás jelzi, hogy a konferenciaasztal lába rögzítődött és ismét kész a használatra.

  A nagyobb létszámú meeting vagy konferencia esetén különböző alakzatokban elhelyezhetők a konferenciaasztalok a helyiség méreteinek megfelelően. Az irodai összecsukható tárgyalóasztal lábaiban elhelyezett szintezőtalpakkal a padlóegyenetlenségek kiszintezhetők. Az alakzat kialakítását követően egy külön rendelhető kiegészítő tartozékkal a tetőlapok egymáshoz rögzíthetők és a padlóegyenetlenségek ellenére is összefüggő sík asztalfelület alakítható ki. A rögzítő elem szerszám nélkül használható és így a nagyméretű konferenciaasztal helyett néhány pillanat alatt már egy oktatóteremmé tudjuk átalakítani a közösségi teret.

  Az összecsukható tárgyalóasztal tetőlapja 18 mm vastag laminált bútorlap, amelybe igény esetén kábelátvezető profilok, fedeles kábeldobozok beszerelését is tudjuk biztosítani. Az irodai asztalokat összeszerelve szállítjuk, amelyek az átvételt követően azonnal használhatóak.

  Az egységár 1 db termék vásárlására vonatkozik, 5 - 9 db rendelésekor -5%, 10 - 20 db rendelése esetén -10% kedvezményt számol a bolti rendszerünk. A 20 db feletti mennyiség rendelése előtt vegye fel irodánkkal a kapcsolatot, mert ebben az esetben egy projekt árat készítünk az Ön részére. Kérjük hívja a 30 9798 157 telefonszámot.

Szélesség 200 cm.
Mélység 80 cm.
Magasság 74 cm.
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Kérdésed van?

www.projektdesigner.hu

Nem találta meg, amit keresett?

www.projektbutor.hu

Nem találta meg, amit keresett?