Rólunk

Köszöntünk a d. Projekt Bútor Kft. irodaszék webboltjában!

A d. Projekt Bútor Kft. 2006. év óta foglalkozik bútortervezéssel, bútorgyártással és komplett belsőépítészeti kivitelezésekkel.

A saját gyártású bútorainkat magyar, olasz, német és angol gyártó partnereink minőségi termékeivel egészítjük ki.

Termékeink ára és minősége nap mint nap megmérettetik az igen ár érzékeny magyar közbeszerzési piacon, ahol termékeinkkel a beruházók 24-60 hónapos jótállási elvárásainak is meg kell felelnünk.

Néhány komplett bútorozási munkánk referencia bemutatása a www.projektbutor.hu honlapunkon 9 termékkategóriával együtt megtekinthető.

A kivitelezéseink során mindig arra törekszünk, hogy partnereink igényeire korszerű, kreatív és értékálló megoldásokat ajánljunk. Ennek eredményeként kerültünk partneri kapcsolatba több európai hírű gyártóval, akik folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat és munkájuk hatással van az egyetemes bútorgyártásra is. Ilyen irodabútorokat, irodaszékeket, modern design étkezőasztalokat, design foteleket és lakberendezési kiegészítőket gyűjtöttünk össze, és mutatunk be a www.projektdesigner.hu honlapunkon. A honlapon keresztül Te egyszerűen és gyorsan tudsz aktuális árajánlatot kérni bármelyik termékünkről, és a partnereink körében népszerű és kedvelt terméket most már a webáruházunkon keresztül akár meg is rendelheted.

Az áruház termékkínálatát folyamatosan bővítjük a honlapjainkon látható irodai székek és más bútorok választékából. Elsősorban azokat az irodabútorokat, irodaszékeket, design foteleket és más lakberendezési tárgyakat helyezzük el webáruházunkban, amelyekre partnereink a leggyakrabban kérnek tőlünk árajánlatot, és amely székeket és asztalokat legszívesebben vásárolják.

Bízunk abban, hogy sikerül megtalálnod a d. Projekt Bútornál azokat az irodaszékeket és design fotelokat, amelyekre igazán szükséged van az irodádban vagy otthonodban.

Ezeken a virtuális oldalakon látható információk inkább csak a termékeinkről közvetítenek információkat a rólunk a munkánk színvonaláról kevésbé, ezért ha bármilyen kérdésed lenne vagy szükséged van még bővebb információkra a döntésed előtt, hívj bennünket telefonon vagy küld el kérdésedet üzenetben vagy gyere el a Bemutatótermünkbe és próbáld ki a székeinket!

 

Kellemes böngészést kívánok!

 
 
Dömök János
 ügyvezető

 

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: d Projekt Bútor Kft.
Szolgáltató székhelye: 8000 Székesfehérvár Arany János utca 19. 1/2.
Cégjegyzékszám: Cg. 07-09-012630
Cégbíróság: Fejér Megyei Bíróság
Elérhetőség: projektbutor@projektbutor.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 22/503-821
Adószám:13841728-2-07

 

 
 


Nagyobb térképre váltás