UNIO 206R Konferenciaasztal

Kapható választék:
Asztaltető színei::
Fémváz színei:
121.700 Ft + ÁFA ( 154.559 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 25!

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Szövet színek:
Váz színek:
Cikkszám: UNIO 206R
Elérhetőség: Rendelhető
Az UNIO 206R lenyíló tetőlapú tárgyalóasztal, megbeszélések és nagyobb létszámú konferenciák lebonyolítása céljából készült.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az UNIO 206R krómvázas asztalokat sajnos csak min. 25 db asztal megrendelése esetén tudjuk szállítani, a festett vázas asztalokból 1 db is rendelhető. A termékfotó mellett a krómvázas árat tüntettük fel, de ha lenyitod a "Fémváz színei" fület ott bejelölheted a festett vázas asztalokat és látod a csökkentett árat.

Az UNIO 206R tárgyalóasztal egy modern innovatív bútor. A lenyitható asztaltető és a nagy méretű kerekek biztosítják az épületen belüli könnyű mozgatást és a kis helyigényű tárolást. A konferenciaasztal lábszerkezete formatervezett lefelé szűkülő design acélcső. Az asztaltetőt és a lábazatot egy könnyen kezelhető de nagyon megbízható mechanika köti össze. Az asztaltető 25 mm vastag laminált bútorlapból készül, körben 2 mm vastag színazonos PVC élléccel zárva. A konferencia terem belsőépítészeti kialakításától függően választható furnérozott felületű asztaltető is, külön Árajánlatkérés keretében.

Az UNIO 206 R konferenciaasztalt 700 és 800 mm szélességű asztallapokkal készítjük. Az asztal hosszúsága maximum 200 cm. A lábak festettek vagy krómozott színűek. A krómozott vékony lábak szinte láthatatlanná válnak a térben. A modern kreatív megjelenés inspiráló környezetet teremt a használók köré akár csapat megbeszélés, oktatás vagy éppen egy előadás meghallgatásának a részesei.

Az UNIO 206R krómvázas asztalokat sajnos csak min. 25 db asztal megrendelése esetén tudjuk szállítani, a festett vázas asztalokból 1 db is rendelhető.

A termékfotó mellett a krómvázas árat tüntettük fel, de ha lenyitott a "Kivitel" fület ott lbejelölhető a festett vázas asztalokat.

A termékfotón látható konferenciasztal mérete: 140x80x73 cm.

Más méretben, más színű asztaltetővel szeretnéd megrendelni a konferencia asztalt vagy 10 db-nál többre lenne szükséged?  Kérj Árajánlatot!

szélesség 140 cm
mélység 80 cm
magasság 73 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.