Irodai fotelok és kanapék

Az irodaházakba, kulturális intézményekbe érkező látogatók és üzleti partnerek első benyomásai a várótermekben elhelyezett ülőbútorok és berendezési tárgyak látványa alapján fogalmazódnak meg. 

A várótermek és lobby területek berendezését ezért éppen úgy át kell gondolni, mint az irodabútorok elhelyezését, stílusát és ergonómiai kialakítását. Meg kell tervezni a váróterem funkcióját. Alkalmas legyen-e tárgyalások lebonyolítására, tájékoztatni akarjuk-e az ügyfelet a tevékenységünkről miközben várakozik? Szeretnénk-e információs anyagokat elhelyezni a lobby térben vagy nagy terek esetén szükség lesz-e a látogatók mozgási útvonalának a kijelölésére?

A várótermi bútorok közül nagy jelentőségű a várófotelok és kanapék komfortossága, de egy várótermi berendezés nem csak ülőbútorokból áll. Fontosak a térelválasztó elemek, a prospektustartók, a képek elhelyezése de még a hulladéktároló edények anyaga és formái.

Komplett várótermek és lobby terek berendezéseinek a  beszerzése előtt keresse irodánkat és elkészítjük projekt ajánlatunkat az Ön által igényelt funkcióknak és elvárásoknak megfelelően.

Rendezés: