Irodai fotelok és kanapék

Az irodaházakba, kulturális intézményekbe érkező látogatók és üzleti partnerek első benyomásai a várótermekben elhelyezett ülőbútorok és berendezési tárgyak látványa alapján fogalmazódnak meg. 

A várótermek és lobby területek berendezését ezért éppen úgy át kell gondolni, mint az irodabútorok elhelyezését, stílusát és ergonómiai kialakítását. Meg kell tervezni a váróterem funkcióját. Alkalmas legyen-e tárgyalások lebonyolítására, tájékoztatni akarjuk-e az ügyfelet a tevékenységünkről miközben várakozik? Szeretnénk-e információs anyagokat elhelyezni a lobby térben vagy nagy terek esetén szükség lesz-e a látogatók mozgási útvonalának a kijelölésére?

A várótermi bútorok közül nagy jelentőségű a várófotelok és kanapék komfortossága, de egy várótermi berendezés nem csak ülőbútorokból áll. Fontosak a térelválasztó elemek, a prospektustartók, a képek elhelyezése de még a hulladéktároló edények anyaga és formái.

Komplett várótermek és lobby terek berendezéseinek a  beszerzése előtt keresse irodánkat és elkészítjük projekt ajánlatunkat az Ön által igényelt funkcióknak és elvárásoknak megfelelően.

Rendezés:
Rendelhető
231.000 Ft
Rendelhető
221.430 Ft
Kérdésed van?

Névnapok

Mai napon 2019. április 26. köszöntjük Ervin nevű látogatóinkat névnapjuk alkalmából!

Holnapi napon Zita napját ünnepeljük.

www.projektdesigner.hu

Nem találta meg, amit keresett?

www.projektbutor.hu

Nem találta meg, amit keresett?