Termék címkék:
asztal íróasztal irodabútor

Forte íróasztal

Kapható választék:
Asztallap színek:
Fémváz színek:
69.500 Ft + ÁFA ( 88.265 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Cikkszám: F1608
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az íróasztal a Forte irodabútor-családunk egyik eleme. Az íróasztalok egyéni és csoportos munkahelyek kialakítására készülnek. A lábszerkezet acéllemezből hajlított formatervezett kialakítás. Az íróasztallábak középső kivehető betétje mögött a padlóból felvezetett elektromos kábelek elrejthetők. A vezetékek az asztaltetőbe fúrt PVC kábelátvezető szerelvényen keresztül az íróasztalon elhelyezett informatikai eszközökbe köthetők.

Az asztallábakat hosszirányban egy bútorlapból készített homloklap merevíti, amelynek a színe lehet megegyező az asztaltetővel, esetleg választható más színben is. Az összeszerelt íróasztalt az elhelyezés után a lábakba épített szintezőcsavarokkal lehet pontosan beállítani. A szintezés akár 1,5 cm padlóegyenetlenséget is képes kiküszöbölni.

A Forte íróasztalokhoz kapcsolhatsz íves asztaltetőket, térelválasztó paravánokat vagy különböző tárgyalóasztal kialakításokat. Az írószerek és papírok tárolására válaszd a fiókos irattárolóinkat, amelyeket kérheted zárral vagy zár nélkül is.

A termék szerelést igényel!

Komplett irodai berendezések kialakítása, csoportos munkahelyek tervezése vagy egyedi méretű íróasztal vásárlása előtt, vedd fel a kapcsolatot irodánkkal a 22/ 503-821 telefonszámon vagy küldj üzenetet a projektbutor@projektbutor.hu címre.

 

Az íróasztalhoz választható asztallap színek: H1511 Bükk, H1709 Francia dió, H1951 Calvados pácolt, H1502 Éger, H1706 Cseresznye, H1521 Juhar.

Fémváz színe: ezüst vagy antracit 

Forte íróasztal főbb jellemzői:

Szélesség: 160 cm

Mélység: 80 cm

Magasság: 74 – 75,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.