Termék címkék:
fiókos irodabútor konténer

3 fiókos görgős konténer

Kapható választék:
Választható színek:
Kivitel:
48.700 Ft + ÁFA ( 61.849 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Cikkszám: GK3
Elérhetőség: Rendelhető
Irodabútor. 3 fiókos görgős konténer.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az íróasztal alá beállítható görgős irattároló a Space irodabútor-családunk eleme. A tároló 18 mm vastagságú laminált bútorlapból, a tetőlapon és a fiókok előlapjain az élzárás 2 mm vastagságú PVC éllécekkel készül. A fiók testeket fémoldalakkal, a fiókfeneket 18 mm vastagságú laminált bútorlappal gyártjuk. Az irodabútor fiókokat fém teleszkópokra szereljük, amelyek a véletlenszerű kirántást is megakadályozzák. Az irattároló 4 db 50 mm átmérőjű műanyag görgőn gurítható, amelyből kettőt a beállítás után rögzíteni is lehet. A fiókok kihúzásához fém fogantyút szerelünk, hogy sokáig tud használni ezt az irodabútort.

 

A Space irattárolót kérheted zárak nélkül is, ha otthon szükségtelen lezárnod a fiókokat vagy a munkahelyen a kollégák állandóan elhagyják a kulcsokat, esetleg gyakran beletörik azokat a zárba.

 

Lehet, hogy más milyen fiókosztásra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot irodánkkal a 22/ 503-821 telefonszámon vagy küldj üzenetet a projektbutor@projektbutor.hu címre.

 

A görgős irattárolóhoz választható színek: H1511 Bükk, H1709 Francia dió, H1951 Calvados pácolt, H1502 Éger, H1706 Cseresznye, H1521 Juhar

 

Irodabútor mérete:

Szélesség: 420 mm      

Mélység: 550 mm

Magasság: 550 mm

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékek