Mia Orvosi várópad

Kapható választék:
Ülések színe:
Fémváz színe:
Ülések száma:
135.500 Ft + ÁFA ( 172.085 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Mia_3400
Elérhetőség: Rendelhető
Modern közösségi várótermi pad. Orvosi várópad, folyosói várótermi pad céljára kiválóan alkalmas.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Mia várótermi pad masszív acél vázszerkezetre épül. A lábak íves talpazata szintezhető talpcsavarokkal szerelt, így az orvosi várópad a padozat egyenetlenségei ellenére is billegés-mentesen beállítható. A 80 x 40 mm gerenda 2 üléses, 3 üléses és 4 üléses padok kialakítására alkalmas.

Az 5 különböző színűre festett tartószerkezetre 5 színből választhatunk üléseket. Ezek a palástok könnyen tisztíthatók és nagy kopásállósággal rendelkeznek. Ergonomikusan hajlítottak ezért kényelmes ülést biztosítanak a várakozók részére. Az üléskagyló szélén körben visszahajlított perem biztosítja , hogy az Mia orvosi várópadok hosszú évekig minőségi romlás nélkül biztosítják a nagy-forgalmú váróterekben a funkciójukat.

A várópadok felszerelhetők fix padlóhoz rögzített lábazatokkal. Az ülésekhez készülnek karfák valamint az ülések közé szerelhető asztalok.

A Mia orvosi várópadok kiegészítésére készülnek a 4 lábú és szánkótalpas a Mia design székek, amelyek kiválóan alkalmasak betegszék vagy üzemi étkezőszék célú felhasználásokra.  Az írólapos vagy karfás változatok oktatótermi szék vagy konferenciaszék megoldásként az irodai épületek modern ülőbútora.

Várótermi padok mérete ( hosszúság x mélység x magasság)
2 üléses várópad mérete 126 x 63 x 79 cm
3 üléses várópad mérete 186 x 63 x 79 cm
4 üléses várópad mérete 246 x 63 x 79 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.