Amelie HIGH design irodaszék

Kapható választék:
Kárpit választás:
Szerelést kérek:
422.500 Ft + ÁFA ( 536.575 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Amelie HIGH_QT
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Amelie High vezetői irodaszék egy nagyon elegáns, hajlított palásthéj formára készített ülőbútor. A színes „héj” valósággal lebeg a térben. A fényes alumínium lábcsillag és az alumínium vázszerkezet egy olyan könnyed design ülőbútort eredményezett, amelyet alkotói már nemcsak az ülésre terveztek.

Amikor már megcsodáltuk és beleültünk ebbe a modern design irodai székbe azt érezzük, hogy nagyon nyitott és elképesztően szélesnek tűnik ez a szék. Olyan az egésznek a hangulata, mintha egy relaxációs fotelban ülnénk és nem egy munkahelyi forgószékben. Az Amelie forgószék az 580mm széles üléslappal az egyik legszélesebb vezetői irodaszék, ráadásul az enyhén kifelé hajló karfák is tovább növelik ezt a különleges komfortérzést.

Az Amelie High vezetői irodai szék palástja a széles ülőrésztől finoman el kezd összeszűkülni a támla tetejéig. A háttámla felső 20 cm széles sávja kidomborodik a palást síkjából, így alakítva ki a fejtámlarészt.

Az Amelie forgószéket két különböző karfa kialakítással is választhatod, de készül karfa nélküli változat is. Az emelést biztosító mechanika kioldásával a saját súlyodnak megfelelően „hintázhatsz” a székben, amelyet célszerű naponta 2-3 alkalommal is megtenned. Az ülés alatt egy kihúzható tekerőkarral könnyedén be tudod állítani a háttámla ellennyomását, ahogy Neked az kényelmes. Az Amelie High irodaszék mechanikáját 3 pozícióban tudod rögzíteni, így akár relaxálhatsz is időnként.

Ezt a különleges ülőbútort gyönyörű szövet vagy természetes bőrkárpitokkal is legyártathatod magadnak. A kárpitok választékát a "Csatolt dokumentumok" alatt találod, a kiválasztott szín kódját kérjük a kosár véglegesítésekor írd be a "Megjegyzés" rovatba. 

Lehet, hogy szükséged lesz a kiválasztott Amelie székedhez tárgyalószékre esetleg irodai fotelra vagy kanapéra is, ebben az esetben a "Keresés" ablakba írj egy "QT" betűt és így látni fogod jelenleg melyik irodabútorunkat tudjuk akár ugyanazzal a szövettel elkészíteni.

 

Ha eljössz a Bemutatótermünkbe akkor nemcsak a kárpitokat tudod megnézni, hanem ki is próbálhatod ezt a széket.

 

Az Amelie High vezetői forgószék főbb műszaki jellemzői:

-magas íves háttámla palást

-polírozott formatervezett alumínium karfák

-multiblock mechanika, 3 ponton rögzíthető

-háttámla ellennyomás erősségének beállítása

-alumínium lábcsillag

-ülésszélesség: 580 mm

-ülésmélység: 460 mm

-ülésmagasság: 420-520 mm

-támlamagasság: 1080-1180 mm

Az irodaszék alkatrészenként csomagolva, dobozban kerül kiszállításra. Az összeállítása szerelést igényel.

http://www.projektdesigner.hu

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.