UNIO 2000_R irodai tárgyalóasztal

Kapható választék:
Asztallap színe:
Asztalváz színe:
186.500 Ft + ÁFA ( 236.855 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: UNIO 2208_R
Elérhetőség: Raktáron
Gurulós irodai összecsukható tárgyalóasztal.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az irodai tárgyalóasztal 6+2 fő részére használható.

A 21. században az irodai munkavégzésben jelentős változások mentek végbe . Az egyéni feladat megoldás helyett ma már a közös gondolkodáson alapuló csoportos tevékenységek a jellemzőek. A felgyorsult világunkban  az új és új technológiák, a projektjellegű munkafolyamatok, a munkatársak rendszeres oktatását teszik szükségessé. Ezeknek a megváltozott irodai tevékenységeknek többfunkciós és gyorsan átrendezhető irodabútorokkal lehetséges megfelelni.

Az UNIO 2000 összecsukható irodai tárgyalóasztalaink hatékonyan képesek megfelelni a mai kor követelményeinek. A formatervezett festett acél lábszerkezet gördíthető. A lábakat egy masszív innovatív szerkezet köti össze. Az asztaltető egy gombnyomással 90 fokban lehajtható, így az irodai tárgyalóasztalt 1 fő könnyedén tudja gurítani helyiségről-helyiségre vagy a liftben szállítva akár az emeletről-emeletre. A hagyományos asztalokkal szemben nem kell a zárt ajtók előtt letenni, letámasztani vagy akár forgolódni a bútorral. Elkerülhető a baleset vagy sérülés. Az asztaltetőt egy mozdulattal újra vízszintes helyzetbe tudjuk állítani, egy halk kattanás pedig jelzi, hogy ismét kész a használatra.

A nagyobb létszámú meeting vagy konferencia esetén különböző alakzatokban elhelyezhetők a konferenciaasztalok a helyiség méreteinek megfelelően. Az alakzat kialakítását követően egy külön rendelhető kiegészítő tartozékkal a tetőlapok egymáshoz rögzíthetők és a padlóegyenetlenségek ellenére is összefüggő sík asztalfelület alakítható ki. A rögzítő elem szerszám nélkül használható és így a nagyméretű konferenciaasztal helyett néhány pillanat alatt már egy oktatóteremmé tudjuk átalakítani a közösségi teret.

Az összecsukható tárgyalóasztal tetőlapja 18 mm vastag laminált bútorlap, amelybe igény esetén kábelátvezető profilok, fedeles kábeldobozok beszerelését is tudjuk biztosítani. Az irodai asztalokat összeszerelve szállítjuk, amelyek az átvételt követően azonnal használhatóak.

Az egységár 1 db termék vásárlására vonatkozik, 5 - 9 db rendelésekor -5%, 10 - 20 db rendelése esetén -10% kedvezményt számol a bolti rendszerünk. A 20 db feletti mennyiség rendelése előtt vegye fel irodánkkal a kapcsolatot, mert ebben az esetben egy projekt árat készítünk az Ön részére. Az UNIO 2000 összecsukható gurulós irodai tárgyalóasztal működése előzetes egyeztetést követően kipróbálható a Bemutatótermünkben, kérjük hívja a 30 9798 157 telefonszámot.

Szélesség 200 cm.
Mélység 80 cm.
Magasság 74 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.