SHELL szék

Kapható választék:
Ülés színe:
Fémváz színe:
23.700 Ft + ÁFA ( 30.099 Ft )
Cikkszám: Shell-4L
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Shell design szék nagy forgalmú közösségi terek, ügyfélvárók funkcióinak a magas szintű megvalósítására készült. A króm színű lábazat és a formatervezett polypropilen palást modern, egyedi megjelenésű széket eredményez. A várószék könnyen tisztítható és tartós kopásállósággal rendelkezik, ezért egészségügyi intézményekben, orvosi rendelőkben és üzemi étkezőkben is hosszútávú megoldást jelent a használók és az üzemeltetők részére.

A Shell modern szék rakásolható, ezért több funkciós terekben, oktatási helyiségekben könnyen összegyűjthetők és átrendezhetők. A műanyag ülőpalást 9 különböző színben készül, ezért akár 2-3 szín együttes alkalmazásával nagyon érdekes és inspiráló berendezést tervezhetsz.

A Shell egy ülőbútorcsalád eleme. Készülnek várópadok, írólapos székek, karfás tárgyalószékek és szövetpárnával kárpitozott ülőlapos megoldások. Egy közösségi épület  projekt jellegű berendezésekor kérj ajánlatot az elérhetőségeinken és rövid határidővel elkészítjük ajánlatunkat a Shell székcsalád elemeire. A projekt jellegűek azok a munkák amelyek széktípustól függetlenül min. 100 ülést igényelnek.

A Shell konferenciaszékünket vásárlás előtt Székesfehérváron a Bemutatótermünkben ki is próbálhatod.

Szélesség 54 cm
Mélység 46 cm
Magasság 77 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek