Season_Slim_QT

Kapható választék:
Kárpitválaszték:
Szerelést kérek:
306.000 Ft + ÁFA ( 388.620 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Q0997SXS
Elérhetőség: Raktáron
Vezetői irodaszék. Season_Slim forgószék.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Season irodaszék egy elegáns megjelenésű krómozott fémvázzal készített modern forgószék. A szék fémvázára épülő szövet, műbőr és bőr kárpitok közül mindenki kiválaszthatja a számára a legkényelmesebb használatot biztosító megoldást.

A Season irodai székek Comfort, Slim és Net elnevezésű kollekcióban kérhetők. Mind a három változatban egyformán megtalálhatóak a görgős forgószékek és a szánkótalpas tárgyalószékek is.
A Season_Comfort irodai forgószékek egy vastag szivacsozott ülőpárnával és háttámla elemekkel készülnek. A magas támlájú változaton 3 karakteres párna készül, a középmagas irodaszéknél pedig kettő.
A Season_Slim irodai forgószék karakteres varrásokkal vízszintes bordázott ülőpalásttal készül.
A Season _Net irodai székeket viszont azoknak ajánljuk, akik szeretik a hálós ülő és háttámla által biztosított könnyed és komfortos ülőfelületeket.


A Season irodai forgószékek mindhárom változatában készül magas-támlás és középtámlás forgószék. A munkaszékek hintamechanikával ellátottak, karfásak és alumínium lábcsillaggal felszereltek.
A tárgyalószékek választhatók 4-ágú krómozott lábcsillaggal és állítható magasságú forgó kivitellel, valamint szánkótalpas megoldással.

A Season_Comfort és Season _Slim vezető irodaszékek minőségi szövet és műbőr valamint prémium bőr kárpitokkal egyformán választhatóak.

A Season_Net irodai szék fehér és fekete színű hálókkal készül.
 

Ezt a különleges ülőbútort gyönyörű szövet vagy Prémium bőrkárpitokkal is legyártathatod magadnak. A kárpitok választékát a "Csatolt dokumentumok" alatt találod, a kiválasztott szín kódját kérjük a kosár véglegesítésekor írd be a "Megjegyzés" rovatba. 

Lehet, hogy szükséged lesz a kiválasztott Seaso_Slim székedhez tárgyalószékre esetleg irodai fotelra vagy kanapéra is, ebben az esetben a "Keresés" ablakba írj egy "QT" betűt és így látni fogod jelenleg melyik irodabútorunkat tudjuk akár ugyanazzal a szövettel elkészíteni.

Ha eljössz a Bemutatótermünkbe akkor nemcsak a kárpitokat tudod megnézni, hanem ki is próbálhatod ezt a széket.

Az irodaszék dobozban kerül kiszállításra, a fotel egyben csupán a gázrugóval és a lábcsillaggal kell összeszerelni. Az összeállítása szerelést igényel.

http://www.projektdesigner.hu

Teherbírás: 110 kg.

Garancia: 5 év.

Támlamagasság 118-128 cm.
Ülésmagasság 46-56 cm.
Ülésszélesség 49 cm.
Ülésmélység 42 cm.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek