Season_Slim_Medium_QT

Kapható választék:
Kárpitválasztás:
Szerelést kérek:
275.200 Ft + ÁFA ( 349.504 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Q0996SXS
Elérhetőség: Raktáron
Vezetői irodaszék.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Season egy elegáns megjelenésű krómozott fémvázzal készített modern irodaszék-család. A szék fémvázára épülő szövet, műbőr és bőr kárpitok közül mindenki kiválaszthatja a számára a legkényelmesebb használatot biztosító megoldást.

A Season irodai székek Comfort, Slim és Net elnevezésű kollekciókból választhatók. Mind a három változatban egyformán megtalálhatóak a görgős forgószékek és a szánkótalpas tárgyalószékek is.
A Season_Comfort irodai forgószékek egy vastag szivacsozott ülőpárnával és háttámla elemekkel készülnek. A magas támlájú változaton 3 karakteres párna készül, a középmagas irodaszéknél pedig kettő.
A Season_Slim_Medium irodaszék karakteres varrásokkal vízszintes bordázott ülőpalásttal készül.
A Season _Net irodai székeket viszont azoknak ajánljuk, akik szeretik a hálós ülő és háttámla által biztosított könnyed és komfortos ülőfelületeket.

A Season_Medium irodai tárgyalószék alumínium lábcsillaggal szerelt és forgó mechanikával készül.

A Season_Comfort és Season _Slim tárgyalószékek minőségi szövet és műbőr valamint prémium bőr kárpitokkal egyformán választhatóak.

A Season_Net irodai szék fehér és fekete színű hálókkal készül.

Ezt a különleges ülőbútort gyönyörű szövet vagy Prémium bőrkárpitokkal is legyártathatod magadnak. A kárpitok választékát a "Csatolt dokumentumok" alatt találod, a kiválasztott szín kódját kérjük a kosár véglegesítésekor írd be a "Megjegyzés" rovatba. 

Lehet, hogy szükséged lesz a kiválasztott Seaso_Slim tárgyalószékedhez irodai forgószékre esetleg irodai fotelra vagy kanapéra is, ebben az esetben a "Keresés" ablakba írj egy "QT" betűt és így látni fogod jelenleg melyik irodabútorunkat tudjuk akár ugyanazzal a szövettel elkészíteni.

Ha eljössz a Bemutatótermünkbe akkor nemcsak a kárpitokat tudod megnézni, hanem ki is próbálhatod egy Season széket.

Az irodaszék dobozban kerül kiszállításra, a fotel összeszerelt csupán a gázrugóval és a lábcsillaggal kell összeszerelni. 

http://www.projektdesigner.hu

Teherbírás: 110 kg.

Garancia: 5 év.

Támlamagasság 118-128 cm.
Ülésmagasság 46-56 cm.
Ülésszélesség 49 cm.
Ülésmélység 42 cm.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek