Termék címkék:
design szék irodaszék

Nulite tárgyalószék

Kapható választék:
Színek:
207.900 Ft + ÁFA ( 264.033 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Nulite-T
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Erre a székre egészen biztosan emlékezni fognak az ügyfeleid, a vendégeidet és a barátaid is. Akik egyszer kipróbálják azoknak olyan élmény marad a számukra mint egy szép festmény vagy egy patináns épület. Az ilyen találkozásra mondják az olaszok... Innamorarsi a prima vista! - Szerelem első látásra!

Különleges érzés napjaink egyik design iconjának tartott bútorában, a Nulite irodai székben ülni. Amikor hozzáérsz a krómozott alumínium karfához, elősször egy hűs kicsit borzongató érzésben lesz részed. Az irodaszék üléspalástjának különleges eljárással bordázott felületére ülve az emberi testre formázot háttámla valósággal hozzád simul. Ahogy kezdesz elhelyezkedni a székben feltűnik, hogy valahogy más mint a többi irodaszékben ülni. Ez a speciális eljárással készített horizontális bordázat miatt van. Ez a varrásnélküli különleges felület  több ponton támasztja meg a tested, amely éllettanilag nagyon előnyös a számodra a több órás ülés alatt.

A gyönyörűen megmunkált alumínium vázszerkezet végigfut az ülés alatt és fel kétoldalt a háttámlán. A karfa kialakítása is különleges. A szögletes alumínum anyagba a készítők belesűllyesztik az ülés anyagával megegyező bőr vagy szövet anyagot. A támlán egy nagy méretű polírozott alumínium fogantyút is készítettek a részedre, amellyel könyebben mozgathatod is a székeket.

A tárgyalószék kidolgozása, formája és a finom részletmegoldások egyszerűen gyönyörűek, egy nagyon kifinomult ipari munka eredményei. A krómozott szerkezeti elemek szinte ragyognak, ahogy a fény megcsillan rajtuk.  Ebben az irodai székben ülni nem csak nagyszerű érzés de már a látványa is folyamatosan inspirálja a használóit. 

Nulite irodai tárgyalószék bőrrel bevont egyik változatát most ki is próbálhatod székesfehérvári Bemutatótermünkben. Itt bővebb felvilágosítást is tudunk adni részedre a Nulite székek különböző változatairól, a szövet választékokról és a választható bőrtípusokról.

A Nulite irodai széket azoknak ajánljuk akik kedvelik a különböző anyagok minőségi megmunkálását és értékelik korunk kifinomult ipari munkáinak az eredményeit. A Nulite hosszú évekig egy nagyon fontos bútordarab lesz a számodra akár az irodádban használod, akár otthonra választod.

A Nulite irodaszék főbb műszaki jellemzői:

 • 3-féle kárpit megoldás; 1. speciális varrásnélküli vizszintes bordák, 2. vastag szivacspárnákkal készülő comfort kialakítás, 3. Mesh légáteresztő háló 
 • 2-féle színű fémváz; 1. krómozott alumínium, 2. fényes fehérszínű festett alumínium
 • karfás és karfanélküli kilakítás 
 • 3-féle lábszerkezet; 1. 5-ágú gurulós csillagtalp, 2. 4-ágú fix tappancsos, 3. szánkótalpas
 • a könnyű helyiségen belüli mozgatáshoz nagy méretű fogantyú a háttámlán
 • választható prémium bőr kárpit
 • szövetes és mesh változatokra kérj árajánlatot
 • 5 év jótállási idő
 • Az irodaszék alkatrészenként csomagolva, dobozban kerül kiszállításra. Az összeállítása szerelést igényel.

Főbb méretek:

 • szélesség 510 mm
 • ülésmélység 560 mm
 • ülésmagasság 420-520 mm
 • támlamagasság 870-970 mm

Színek: 949 fekete, 927 sötétszürke, 925 világos szürke, 923 sötétkék, 924 középkék, 922 szürkéskék, 920 sötétzöld, 919 olivzöld, 918 világos zöld, 901 fehér, 902 tojáshéj, 903 beige

http://www.projektdesigner.hu

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek