Miss B 2690 design szék

Kapható választék:
Választható színek:
39.500 Ft + ÁFA ( 50.165 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!
Cikkszám: Miss B 2690
Elérhetőség: Rendelhető
Kagylószerű ülőpalásttal készült olasz műanyag design szék. Vékony krómozott acérudakból formázott 4-láb vázzal.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Miss B antshock olasz műanyag design székünk egy különleges ülőbútor. A lágy íves vonalak határolta kagylóforma valósággal körül öleli a a benne ülőt.

Az ülőlap lehajló széle és a design szék kifelé hajló pereme puhán támasztja meg a combokat és a karokat. Ezekben a színes kagylókban kényelmesen el tudsz helyezkedni beszélgetés közben és van hely arra is, hogy időként változtass a testhelyzeteden, A hosszú időtartamú ülések során az emberi test statikussá válik, ezért fontos a testhelyzet változtatása egykicsi nem feltünő mozgással.

A Miss B-B kisasszony-nevű széket talán nem is véletlenül egy hölgy Miss Luisa Battaglia nevű designer álmodta meg és vetette papírra. Ez a műanyag design szék valóban nagyon kellemes, nyugodt és kiegyensúlyozott hangulatot árastz még a zordabb napokon is. Elég csak beleülni és érezhetővé válik egy barátságos puha érzés.

A design szék komfortossága nagyon különleges fényhatásokkal párosul. A kagyló kialakításának köszönhetően folyamatosan átömlik rajta a fény, amely a színes áttetsző anyagokon átszűrődve egy nagyon érdekes vizuális hatást hoz létre. Az 5  karakteres szín közül mindenki megtalálhatja a számára kedvelt árnyalatot.

A Miss B antishock design szék készül még további 3 nagyon erős alapszínben is. A semleges fehér és fekete kagylókat javasoljukarra az esetre, ha a helyiségben már nem akarunk további új színeket behozni, azonban egy kreatív berendezési tárggyal szeretnénk a környezetet modernizálni.

A piros kagylókat viszont éppen akkor célszerű választani-persze ha valaki egyáltalán kedveli a pirost-ha szeretnénk egy kicsit pezsgőbbé változtatni az étkezőnket, irodánkat vagy egy közösségi teret, de a komplett belsőépítészeti átalakításra sem időnk sem energiánk momentán nincs.

Miss B antishock műanyag design szék főbb műszaki jellemzői:

  • polikarbonát szék
  • beltéren használható
  • nem rakásolható
  • színenként min. 4 db rendelhető

Miss B 2690 olasz design szék főbb méretei:

  • szélesség: 580 mm
  • mélység: 580 mm
  • ülésmagasság: 450 mm
  • teljes magasság: 770 mm

Választható színek: átlátszó, átlátszó sárga, átlátszó piros, átlátszó füst színű, átlátszó zöld, fehér, fekete, piros.

A Miss B széket kipróbálhatod a Bemutatótermünkben. Más formájú és kialakításású műanyag design székeket találsz a www.projektdesigner.hu honlapunkon, amelyről nagyon egyszerűen ajánlatkérést is küldhetsz nekünk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek