Milo íróasztal

Kapható választék:
Asztallap színek:
Fémváz színek:
109.200 Ft + ÁFA ( 138.684 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 6!
Cikkszám: Milo_1608
Elérhetőség: Rendelhető
Íróasztal fémlábbal.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

 

A minimum rendelés csak íróasztalok vásárlására érvényes, komplett irodai berendezések kialakítása, csoportos munkahelyek tervezése vagy vásárlása előtt, vedd fel a kapcsolatot irodánkkal a 22/ 503-821 telefonszámon vagy küldj üzenetet a projektbutor@projektbutor.hu címre. 

Az íróasztal a MILO irodabútor-családunk egyik eleme. Az íróasztalok egyéni és csoportos munkahelyek kialakítására készülnek.  Az irodabútor alkalmas tárgyalóasztal funkció használatra is, mivel minden oldalról beülhető. A lábszerkezet 70x30 mm keresztmetszetű, modern formatervezett kialakítás. Az asztallábakat hosszirányban acéllemezből hajlított gerendák merevítik.  A vezetékek az asztaltetőbe fúrt PVC kábelátvezető szerelvényen keresztül az íróasztalon elhelyezett informatikai eszközökbe köthetők.

Az összeszerelt íróasztalt az elhelyezés után a lábakba épített szintezőcsavarokkal lehet pontosan beállítani. A szintezés akár 1,5 cm padlóegyenetlenséget is képes kiküszöbölni.

A MILO irodabútor munkaasztalaihoz kapcsolhatsz kiegészítő asztaltetőket, térelválasztó paravánokat vagy különböző tárgyalóasztal kialakításokat. Az írószerek és papírok tárolására válaszd a fiókos irattárolóinkat, amelyeket kérheted zárral vagy zár nélkül is.

A termék szerelést igényel!

Komplett irodai berendezések kialakítása, csoportos munkahelyek tervezése vagy egyedi méretű íróasztal vásárlása előtt, vedd fel a kapcsolatot irodánkkal a 22/ 503-821 telefonszámon vagy küldj üzenetet a projektbutor@projektbutor.hu címre.

 

 

 

Szélesség 160 cm.
Mélység 80 cm.
Magasság 74 cm.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.