Megközelítés

Bemutatótermünkben ki is próbálhatjátok a legnépszerűbb irodai székeinket. Mintaszékeink között találtok fémvázas design vezetői irodaszékeket, személyre szabható funkciókkal ellátott ergonomikus forgószékeket, modern közösségi székeket és van néhány egészséges testtartást biztosító gyerekszékünk is.

                                     

 

Hol vagyunk?

A bemutatóterem Székesfehérvár történelmi belvárosának a szélén, az Arany János utca 19. szám alatt vár Benneteket. (volt Petőfi mozi melletti utca)

Az Arany János utca a Városház teret és a Petőfi utcát köti össze.

                                                                                                                 

       
Nagyobb térképre váltás

Az irodai székeink kipróbálását érdemes összekötni egy könnyed belvárosi sétával. A környéken számos történelmi nevezetesség, emlékhely is megtekinthető. A bemutatótermünkkel szemben található a Budenz Ház, 50 m-rel feljebb a Szent István Bazilika.

                                              

Miközben a belvároson átsétálsz az irodai székeinket kipróbálni, a nevezetes épületek falán és szobrok talapzatán elhelyezett QR kódok leolvasásával érdekes információkat is olvashatsz a különböző emlékhelyekről, és közben biztos meg fog érinteni egy nyugodt, békés hangulat ezek között a régi falak között. Még az is elképzelhető, hogy ebben a csendes nyugalomban sétálva olyan dolgok is eszedbe jutnak az életedről, családodról és a barátaidról, amire reggel még csak nem is számítottál.

Reméljük, hogy aztán a nálunk kiválasztott széken ülve - légy akár a munkahelyeden az íróasztalodnál vagy otthon a kedvenc helyeden – ez a hangulat újra és újra felidéződik majd benned.

Hozzánk a következő időpontokban jöhetsz székeket próbálni.

Hétfő   -  Péntek            8 - 16 óra között

Szombaton előzetes telefonos egyeztetés alapján 9 – 13 óra között 

Ha az időbeosztásodba ez nem fér bele, akkor hívj minket, és egyeztetünk egy másik időpontot.

Telefonszámok:                      22/ 503-821 vagy   30/9798-157

Hozzánk akkor is tudsz jönni, ha valamilyen intéznivalód akad a környéken. Lehet, hogy várnod kell egy ügyintézőre vagy később vissza kell menned valamelyik hivatalba, és ha már úgyis itt vagy a belvárosban, akkor érdemes néhány percre benézned hozzánk, és kipróbálni néhány irodai széket, pl. akár ezeket.

                            

Milyen ügyeket lehet intézni a környékünkön, ahonnan 2-3 perc sétával hozzánk is el tudsz jönni?

 

  1. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Székesfehérvár Városház tér 1.

A Lovas szobor mellett feljössz az Arany János utcán a 19-es számig, ez csak 294 lépés, és máris kipróbálhatsz néhány nagyon kényelmes és ergonomikus irodaszéket.

 

  1. Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal

Székesfehérvár, Szent István tér 9.

Lehet, hogy a megyei önkormányzatnál kell valamilyen hivatalos ügyet elintézned? Indulj el a Petőfi mozi felé, és mellette fel a Szent István Bazilika irányában, az Arany János utcába a 19. házig. Ez csak 222 lépés, és máris választhatsz modern vezetői irodai széket bőrrel vagy szövettel.

  1. Fejér Megyei Kormányhivatal

Székesfehérvár, Szent István tér 9.

Az önkormányzatok képviselői ide biztos, hogy eljönnek évente többször is a munkájuk miatt. Innen már csak 222 lépés az Arany János u. 19. és az irodaszékeink mellett kipróbálhatod a művelődési házba javasolt modern és klasszikus székeinket is.

  1. Posta

Székesfehérvár, Kossuth utca 16.

Amikor végeztél a Postán, indulj el a Petőfi mozi felé. A mozi mellett jobbra már be is fordultál az Arany János utcába, és bal oldalt a 19. szám alatt már itt is vagy a Bemutatótermünkben. Gyere fel, és válassz magadnak otthonra egy nagyon jó széket az asztalodhoz vagy egy modern design széket az étkeződbe, és ez csak 174 lépés.

 

  1. Alba Plaza

Székesfehérvár,  Palotai u. 1.

Vásárlás vagy ebéd után, ha már eleged van a tömegből, indulj el a Liszt Ferenc utcán, és gyere fel a jobboldali üzletek között a Lépcső utcán, és máris itt vagy ebben a hihetetlen nyugalomban. Ahogy felértél a Megyeház utcába, fordulj jobbra és sétálj, amíg meglátod a Szent István Bazilikát. Átmész a bazilika előtti térre, jobbra fordulsz az Arany János utcán és lesétálsz a 19. számig, és kipróbálhatsz néhány hálós háttámlájú többfunkciós irodai széket. Ez neked csak 364 lépésedbe kerül.

  1. Okmányiroda

Székesfehérvár, Koch László utca 4/b.

Az Okmányirodától át kell jönnöd a Fő utcára, ott jobbra az Országalmához. Az Országalmától haladsz tovább a Lovas szoborhoz és fel az Arany János utcába egészen a 19. számig. Vezetői forgószékek csak 829 lépés.

 

  1. Városi Földhivatal

Székesfehérvár, Kégl György u. 1.

Átjössz a Távírda utcára, és haladsz tovább lefelé a Falköz utcáig, majd menj át a Várkörútra. A zebrán átérve már a Petőfi utcában vagy és itt csak tovább egyenesen a Petőfi moziig. A mozi mellett fel jobbra az Arany János utca 19. számig. A Földhivataltól 719 lépés, ezzel már majdnem teljesíted a napi mozgásadagodat és kipróbálhatod a modern étkezőszékeinket is.

 

  1. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Székesfehérvár, Hosszú sétatér 4.

A Hosszúsétatér utcából kijössz a Balatoni útra, majd jobbra fordulsz a Piac tér felé. A Vörösmarty téren a zebrákon át eljutsz a Szent István térre, és mész tovább a Petőfi Mozi felé. A mozi mellett fel az Arany János utca 19. számhoz és választhatsz magadnak egy elegáns főnöki széket, a munkatársaidnak pedig egy ergonomikus irodaszéket.

 

Lehet, hogy sietsz és személykocsival szeretnél jönni?

Legközelebb a Szent István téren tudsz parkolni. Innen a bemutatótermünk csak 77 lépés. Általában vannak szabad parkolóhelyek, kivétel ha a Megyei Önkormányzatnál vagy a Kormányhivatalnál valamilyen nagyobb létszámú összejövetelt tartanak.

A parkolási díj itt: 340 Ft/ óra.

 

Amennyiben találsz Nálunk számodra megfelelő széket, akkor a parkolási díjadat megtérítjük!

 

Várjuk jelentkezésedet!

 

További információ kérhető az alábbi telefonszámokon:

22/ 503-821

30/ 480-2415

30/9798-157

 

Üdvözlettel:

d. Projekt Bútor Kft.

 

Kérdésed van?

www.projektdesigner.hu

Nem találta meg, amit keresett?

www.projektbutor.hu

Nem találta meg, amit keresett?