Gyerekszékek

Az ergonomikus ülésről alkotott felfogásunkban nagyon fontos helyet töltenek be a gyerekszékekkel kapcsolatos nézeteink. A rossz és hosszú időtartamú ülések okozta ártalmak mérséklését és megelőzését, már gyermekkorban fontos elkezdeni. A gyermekeinknek nagyon sok minden más mellett már ebben a korban meg kell tanítani az üléssel, az ülés ártalmaival kapcsolatos alapdolgokat. A gyerekek számára tudatosítani kell, hogy miért fontos annak a gyerekszéknek az állíthatósága, amelyben gyakran órákig is elüldögélnek. A szülők természetesen sok ártalmas dologra felhívják a gyerek figyelmét, például hogy ne hajoljanak közel a füzethez, mert elromlik a szemük, azonban arról már ritkán esik szó, hogy hogyan használja a saját gyerekszékét vagy a sok ülésnek milyen ártalmai lehetnek?

Sajnos a székgyártók jelentős része szintén elhanyagolja a gyerekek „ülésre nevelésének” problémáját. A gyerekszékekre vonatkozó innovációjuk legtöbbször kimerül a színes figurás vagy terepszínű szövetekben és gurulós gázrugós kivitelben.

Gyerekszék kínálatunkban csak olyan termékeket ajánlunk a szülők részére, amelyek különböző állítható funkciókkal rendelkeznek, ezáltal megtaníthatják a gyermekeik részére, hogy felnőttkorban természetes legyen a számukra, hogy megnézzék, milyen székben kell majd 8-10 órákat dolgozniuk.

Rendezés:
Kérdésed van?

www.projektdesigner.hu

Nem találta meg, amit keresett?

www.projektbutor.hu

Nem találta meg, amit keresett?