Gyerekszékek

Az ergonomikus ülésről alkotott felfogásunkban nagyon fontos helyet töltenek be a gyerekszékekkel kapcsolatos nézeteink. A rossz és hosszú időtartamú ülések okozta ártalmak mérséklését és megelőzését, már gyermekkorban fontos elkezdeni. A gyermekeinknek nagyon sok minden más mellett már ebben a korban meg kell tanítani az üléssel, az ülés ártalmaival kapcsolatos alapdolgokat. A gyerekek számára tudatosítani kell, hogy miért fontos annak a gyerekszéknek az állíthatósága, amelyben gyakran órákig is elüldögélnek. A szülők természetesen sok ártalmas dologra felhívják a gyerek figyelmét, például hogy ne hajoljanak közel a füzethez, mert elromlik a szemük, azonban arról már ritkán esik szó, hogy hogyan használja a saját gyerekszékét vagy a sok ülésnek milyen ártalmai lehetnek?

Sajnos a székgyártók jelentős része szintén elhanyagolja a gyerekek „ülésre nevelésének” problémáját. A gyerekszékekre vonatkozó innovációjuk legtöbbször kimerül a színes figurás vagy terepszínű szövetekben és gurulós gázrugós kivitelben.

Gyerekszék kínálatunkban csak olyan termékeket ajánlunk a szülők részére, amelyek különböző állítható funkciókkal rendelkeznek, ezáltal megtaníthatják a gyermekeik részére, hogy felnőttkorban természetes legyen a számukra, hogy megnézzék, milyen székben kell majd 8-10 órákat dolgozniuk.

Rendezés:
Kérdésed van?

Névnapok

Mai napon 2019. április 26. köszöntjük Ervin nevű látogatóinkat névnapjuk alkalmából!

Holnapi napon Zita napját ünnepeljük.

www.projektdesigner.hu

Nem találta meg, amit keresett?

www.projektbutor.hu

Nem találta meg, amit keresett?