NS-N rakásolható tárgyalószék

Kapható választék:
Szín:
33.600 Ft + ÁFA ( 42.672 Ft )
Cikkszám: NS-N
Elérhetőség: Rendelhető
Hajlított acélvázas lábszerkezettel készített konferenciaszék. Nagy befogadóképességű rendezvénytermek ülőbútoraként kiválóan alkalmas. A bankett szék 30 db mennyiségig rakásolható.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Modern formatervezett rakásolható tárgyalószék. A lábszerkezet 11 mm vastagságú, krómozott színű acél huzalokból hegesztett.

Az elegáns szánkótalpakon padlóvédő műanyag idomok. A szánkótalpas konferenciaszék ülőlapja és a perforált háttámla kopásálló polyamid anyag.

A közösségi szék kiváló megoldás lehet tárgyalókban, felnőtt oktatási tantermekben és tréning termekben egyaránt. A rendezvény szék különleges műszaki jellemzői a több száz fős rendezvénytermek berendezésekor figyelhető meg igazán.

Az NS-N rakásolható rendezvényszék az innovatív tervezés eredményeként egy könnyű és könnyen átrendezhető ülőbútor.

A közösségi szék egy erre a célra tervezett széktároló kocsira gyűjtve 30 db mennyiségig rakásolható és mozgatható a tárolóhelyiség és a rendezvényterem között.

A konferenciaszékünk készül karfával és kihajtható írólapos szék változatban. Az írólapos tárgyalószék változat a kisméretű köralakú design írólap miatt, szerintünk az oktatótermi intenzív jegyzetelésre nem igazán alkalmas, azonban vállalati oktatótermekbe és tréning szobákba írólapos tárgyalószékként tudjuk javasolni.

Az NS-N rakásolható konferenciaszék főbb műszaki jellemzői:

  • króm színű szánkótalpas acélváz
  • műanyag palást színek: fehér, antracit, fekete
  • rakásolható 30 db-ig
  • befoglaló mérete: 510x560x800 mm
  • 2 év garancia

A rakásolható tárgyalószék kipróbálható Székesfehérváron a Bemutatótermünkben. Irodabútoraink, üzemi bútoraink megtekinthetők a www.projektbutor.hu oldalunkon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek