Grand kárpitozott várópad

Kapható választék:
Férőhelyek száma:
Fémszerkezet színe:
Műanyag borítás színe:
121.700 Ft + ÁFA ( 154.559 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Grand Text_2
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Grand várótermi padok orvosi rendelők, irodaépületek és más közösségi létesítmények várótermi funkcióinak a magas szintű megoldásaira készülnek. A Grand egy ülőbútor család, széleskörű műszaki kialakításokkal. A folyosó vagy várócsarnok méreteinek megfelelően választhatsz 2-3-4 személyes várópadokat.

A várótermi padok formatervezett ovális csövekből kialakított masszív tartószerkezetekkel készülnek. Az íves talpgerendákon elhelyezett szintezőcsavarokkal a padlók egyenetlenségei tökéletesen kiküszöbölhetőek.

A padvázakra elhelyezett ülések készülhetnek színes polypropylen anyagból, formázott bükk lemezből és szövetes ülőlappal és háttámlával. Az ülések készülnek fix rögzítéssel és választhatók önműködően felcsukódó ülőlappal is.

A GRAND várópadokat tervezhetjük előadótermekbe és konferencia helyiségekbe is, mivel az ülőhelyekhez karfák és írólapok is szerelhetők. Ez az innovatív ülőbútor rendszer tartalmaz rakásolható székeket, amelyek szintén a várótermi padok műszaki megoldásaival azonosan készülnek.

Bővebb információ vagy komplett árajánlatkérés esetén keress Bennünket a 22/ 503-821 vagy a projektbutor@projektbutor.hu elérhetőségeinken.

A várópadok helyigényei:

2 üléses várópad:            1277 mm.

3 üléses várópad:            1877 mm.

4 üléses várópad:            2477 mm.

A várótermi padok komplett színválasztási opcióit megtalálod a képek között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek