Gliss 4 lábú szék

Kapható választék:
Színválasztás:
29.900 Ft + ÁFA ( 37.973 Ft )
Cikkszám: Gliss-4L
A Gliss szék modern műanyag szék. Közösségi épületek várószékeinkét, étkezőszék és tárgyalószék funkcióban is kiváló megoldás.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Gliss szék ülőkagylóját korszerű technopolimer anyagból tervezték a designerek. A semleges színű palástokat légies krómozott huzalokból hajlított lábszerkezetre szereljük. A fehér, fekete és homok színű kagylók szinte lebegnek a térben és azonnal megemelik a helyiségek hangulatát. Ez a modern design székünk egyaránt tervezhető várószéknek irodák vagy orvosi rendelők folyosóira. A tárgyalókban meeting szobákban elhelyezett tárgyalószékként esetleg étkezőkben mint ebédlőszék. Természetesen a lakásunkban is tervezhetünk a Gliss székkel kreatív ebédlőt, étkezőt.

A Gliss műanyag design szék egy átgondolt széles típusválasztékkal tervezett ülőbútorcsalád egy eleme. A honlapunkon találhatók inox vázzal készülő várótermi padok, amellyekkel együtt tervezve a székeket, a közösségi épületekben a színeket kombinálva harmonikusan berendezhetjük a látógatóközönség vagy az ügyfeleink részére a várótereket.

Amennyiben a Gliss ülőbútorcsalád más megoldásai is felkeltették a figyelmedet, az igényedet küldd el a részünkre és részletes információkkal kiegészítve összeállítjuk a székre vonatkozó ajánlatot!

A Gliss szék minimális rendelési mennyisége jelenleg, 20 db színenként. Természetesen ha mindenképpen ilyen vagy hasonló műanyag kagylószéket szeretnél keress bennünket és biztosan tudunk majd segíteni!

A műanyag design szék méretei:

Szélesség: 595 mm; Mélység: 540mm; Magasság: 730 mm

Garancia: 24 hónap

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.