Termék címkék:
asztal fémvázas

Flexi Desk 1408 íróasztal

Kapható választék:
Asztaltető színek:
Fémláb színek:
192.700 Ft + ÁFA ( 244.729 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Flexi Desk 1408
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

„Ha már egyszer ülnöd kell munka közben, mostantól könnyedén dolgozhatsz állva is.”

A Flexi Desk elektromosan állítható magasságú íróasztalunk a munkavégzés közbeni testtartás megváltoztatásának a szabadságát biztosítja a részedre.

Az ülő-munkavégzéshez szükséges munkafelület magassága általánosságban 72 – 74 cm között változik. Mi emberek azonban különböző testméretekkel rendelkezünk, a munkahelyeket azonban ma még általában azonos magasságú íróasztalokkal rendezik be a munkaadók. Ugyanolyan magasságú íróasztal mellett dolgoznak a 160 cm és 190 cm magasságú munkatársak is. Ez olyan, mintha napi 8-10 órát mindenkinek 40-es méretű cipőben kellene kibírnia. Az állítható magasságú íróasztalok használatával minden munkatárs a saját testméretéhez igazíthatja a munkafelületét, így a munkavégzés közbeni testtartása jelentősen javul, és kevésbé lesz kitéve a korai mozgásszervi betegségek kialakulásának.

Az ülőmunka miatt kialakuló gerincfájdalmak és csigolya deformációk megelőzését azok a munkahelyek biztosítják a számunkra leginkább, amelyek lehetőséget teremtenek a munkaidő közbeni többszöri tartáspozíciók megváltoztatására. Az ülés hosszútávon káros az emberi szervezetre, csak ezt sajnos nem azonnal érzékeljük.

A Flexi Desk elektromos íróasztal előnye, hogy egy gombnyomással átalakíthatod az ülő munkahelyedet álló munkahellyé. Az elektromosan állítható asztallábak halkan működnek fel és le. A munkafelület mozgatása közben semmi nem esik le az íróasztalodról. Az álló-helyzetben eltöltött néhány perc után érezni fogod, ahogy összezsugorított izmaidban ismét elindulnak a normális keringési folyamatok, és szabályosan felfrissülsz az előző nyomasztó hangulatodból.

Az álló munkavégzés magasságát a végzett tevékenység határozza meg. Más asztalmagasság szükséges a számítógépen történő levélíráshoz, és megint más magasságra kell beállítanod az asztalt, ha egy meetinget tartasz a munkatársakkal, állva.

Az állítható magasságú munkaasztal már nem csak egy berendezési tárgy, sokkal inkább egy eszköz, ami hozzásegít munkavégzés hatékonyságának a növeléséhez.

A Flexi Desk 1408 elektromos magasság állítású íróasztal műszaki paraméterei:

Asztaltető mérete:                                                        139x80 cm

Elektromos asztalláb magassága:                                   70 – 120 cm

Emelési sebesség:                                                         25mm/ mp

Asztalláb súlya:                                                               50 kg

Asztaltető súlya:                                                             25 kg

Garancia:                                                                           5 év.

Az asztal összeszerelése egyszerű és gyors. Ha vállalod az összeszerelést, akkor legyél bárhol az országban, mi díjmentesen kiszállítjuk a részedre az íróasztalt. Természetesen minden lehetséges módon segítünk Neked ekkor is a szakszerű szerelésben.

Az elektromos íróasztalunk választható színei:

Állítható asztalláb: alumíniumszürke és fekete 

Íróasztaltető: wenge, bükk, dió, calvados, juhar, éger, szürke.

Lehet, hogy az íróasztalod méretét és az asztaltető színét az itt leírtaktól eltérően szeretnéd? Lehetséges, csak hívj minket és segítünk!

A Flexi Desk elektromos magasságállítású íróasztalunkat ki is próbálhatod Székesfehérváron a bemutatótermünkben!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.