Ergonom irodai szék_AS

Kapható választék:
Szerelést kérek:
Szövetválaszték:
132.700 Ft + ÁFA ( 168.529 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: Ergonom
Elérhetőség: Raktáron
Vezetői irodaszék. Ergonom forgószék.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez az irodaszékünk első ránézésre egy minimál stílusú forgó fotelnek tűnik. Az egyszerű vonalvezetésnek valamint a körben szövetes bevonatú háttámlának köszönhetően a forgószék elképesztően népszerű a munkahelyeken és az otthoni home-work környezetekben is.  A szögletes, ergonomikusan hajlított vékony háttámlával felszerelt gurulós irodai szék hosszú ideig megőrzi modern megjelenését szinte bármilyen belsőépítészeti környezetben.

Az Ergonom irodai szék igazi előnyeit viszont akkor tapasztalod meg igazán, amikor beleülsz és megismerkedsz azzal a számtalan beépített vagy beépíthető kiegészítő funkcióval, amelyekkel a széket tökéletesen saját magadra tudod szabni.

Az első érzés, amivel először találkozol, a kényelmes vastag szivacsozású ülőfelület, amely az elülső részén enyhén lekerekítve puhán támasztja alá a combodat. Előfordulhat, hogy az görgős irodaszék ülőlapját rövidnek találod, akkor beépítünk egy ülésmélység állító szerkezetet, amely 3-5 cm-el megnöveli a beülés mélységét.

Az ülőlap beállítása után az irodaszékben ülve beállíthatod saját magadnak a háttámla megfelelő magasságát. A beállítás nagyon fontos mivel a háttámla ergonomikus módon az emberi gerinc vonalvezetéséhez lett kiképezve. A háttámla hajlatát a megfelelő magasságba kell állítanod, hogy munka közben függőleges pozícióba kerüljön a gerincoszlopod. Különböző méretűek vagyunk, ezért elképzelhető, hogy a legmagasabb pozícióba helyezett háttámla is alacsony a számodra. Az Ergonom irodaszéket 3 különböző támlamagassággal is legyártjuk a részedre, hogy a munkavégzés a lehető legkényelmesebb és legegészségesebb legyen a számodra.

Az irodai szék mechanikája egy nagyon erős, több ponton is rögzíthető szinkronmechanika, amelyet tudod használni rögzített háttámlával, és ha sokáig ülsz huzamosabb ideig a székedben, akkor a támlát kioldva is dolgozhatsz, ilyenkor a támla követi a hátad mozgását. Ahhoz, hogy a háttámla kioldott állapotban is megfelelően megtámassza a hátadat, be kell állítanod a támlanyomásának az erősségét. Ez a székhasználati mód, nagyon fontos az ülésből eredő egészségkárosodások megelőzésében.  Bár az Ergonom irodaszék szinte mindent tud, amit a mai ismeretek szerint egy korszerű irodai széknek tudnia kell, azért azt javasoljuk, hogy 2-3 órai ülés után célszerű felállni és 5-10 percet állva dolgozni vagy a telefonokat állva elintézni.

Természetesen az alapfunkciók mellett számos, az ülést megkönnyítő és az egészségkárosodások mérséklését elősegítő kiegészítőket is kérhetsz az Ergonom forgószékünkhöz. A munkaszék legfontosabb kiegészítője az állítható magasságú karfa, amelyek a karokat megtámasztva segítenek megkímélni a könyök-, és vállízületeket. A szék komfortosságát tovább növelheted egy fejtámla felszerelésével vagy a székeknél egyedülálló módon, kérheted az ülőlapot memóriahabból készült párnázattal is.

Az Ergonom irodaszéket kipróbálhatod Bemutatótermünkben, ahol a választható szövetekről és kiegészítőkről bővebb információkat is kaphatsz.

Az irodai szék főbb műszaki teherbírása: 110 kg

Garancia: 3 év.

teljes magasság 95-110 cm.
ülésmagasság 41-52 cm.
teljes szélesség 66 cm.
ülésszélesség 49 cm.
ülésmélység 49 cm.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek